top of page

Woorden die

        sprankelen

.Lemon Copy realiseert mooie verhalen. Woorden die sprankelen. Podcasts die blijven hangen. Teksten die lijken op een waardevolle ontmoeting: persoonlijk, memorabel, zinvol en inspirerend.

Copywriting

51272965_2517645348309320_63639538496606

Lemon Copy schrijft mooie verhalen voor uiteenlopende magazines, vakbladen en websites. Met zorg en aandacht werken we aan interviews en teksten voor onder meer bedrijfsleven, techniek, onderwijs, zorg, overheid, toerisme, goede doelen en lifestyle.

Corporate stories

Corporate story: Image by wayhomestudio

In iedere organisatie schuilt een krachtig verhaal. Lemon Copy helpt teams een eenduidige corporate story op te stellen over het hoe, wat en waarom van hun organisatie. Een herkenbaar verhaal om zowel intern als extern met trots uit te dragen.

Whitepapers

whitepaper3.jpg

Kennisdelen is een kracht! In een whitepaper van Lemon Copy vertaal je ingewikkelde thema's naar bruikbare informatie voor stakeholders. Zo versterk je je rol als expert. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jou of je organisatie?

Meer weten? 

header2.jpg

 

Ook behoefte aan
woorden die sprankelen?

Bel 
Lemon Copy
06
 - 39 43 49 59
of mail info@lemoncopy.nl

Executive interviews

Website-executive interview.jpg

Er is een groot verschil tussen horen wat iemand zegt en begrijpen wat iemand bedoelt. Voor CEO's, directors en managers is het cruciaal dat een interviewer dat haarfijn aanvoelt. Een belangrijk verhaal te vertellen? Vertrouw op de ruime ervaring van Lemon Copy.

Jaarverslagen 

header3.jpg

Een jaarverslag of MVO-verslag is hét middel om belangrijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar te delen met stakeholders. Verschillende organisaties vragen Lemon Copy hun jaarlijkse inspanningen te vertalen naar een inspirerend naslagwerk.

SEO-webteksten

web2.jpg

Lemon Copy staat garant voor doordachte online communicatie waarmee je website goed scoort in zoekmachines. Dus duizelt het je bij termen als backlink en title tag? Geef je teksten dan met een gerust hart uit handen voor een frisse blik én een goede ranking!
 

Blogs

Blog_edited.jpg

Als ghostwriter vertaalt Lemon Copy complexe inhoud naar  aansprekende blogs. Daarmee positioneer je jezelf als expert en koploper in je branche. Jouw kennis van de markt, ons gevoel voor tekst. Nu al een prachtige combinatie voor diverse bloggers.

Speeches

speech.jpg

Met Lemon Copy geef je de speech van je leven. We ondersteunen je met een tekst die informeert en tegelijkertijd dicht bij jezelf blijft. Zo zullen luisteraars je verhaal omarmen, zich ermee identificeren én het willen navertellen.

Podcast interviews

PODCAST Image bij wayhomestudio

Een betekenisvolle stilte, een gulle lach, een interessante discussie ... In goede interviews ontstaan de mooiste momenten. Lemon Copy vangt die niet alleen in tekst, maar ook in geluid. Bereik meer publiek met een aanvullende podcast bij je magazine, jaarverslag of website.

bottom of page