top of page

Het verhaal van

           Lemon Copy

Lemon Copy is hét tekstbureau van Den Bosch en omgeving. Met een frisse blik en een goed verhaal voor klanten van Leeuwarden tot Vlaanderen en van Leiden tot Zelhem. Om hier te komen hebben we draken verslagen, met onze hakken in de modder gestaan (letterlijk) en ontelbaar veel gesprekken gevoerd. Ontdek waarom ons verhaal mensen in beweging brengt.

Visie

Clipboard.jpg

Om het verhaal van onze klanten en partners goed te vertellen – op een manier dat het ook beklijft –
moeten we eerst ontdekken wat hen beweegt. Waarvan liggen ze wakker en wat drijft hen? Wat is hun doel en welke uitdaging hoort daarbij? Een goede verteller en schrijver is dus minstens zo'n goede vragensteller en
luisteraar. Iemand die niet alleen hoort wat wordt gezegd, maar vooral ook wat wordt bedoeld. Pas dan ben je in staat om wensen en behoeften te vertalen naar een tekst die hun stoutste dromen overtreft: persoonlijk, memorabel en duurzaam. Zelf een luisterend oor nodig?

Werkwijze

headerblog3.jpg

We creëren sprankelende teksten, strategische copy en aantrekkelijke content met veel zorg en aandacht. Niet alleen voor het werk dat we opleveren, maar ook voor het contact met onze klanten, partners en interviewees. We bellen als we dat beloven en komen onze afspraken na. Heel normaal, vinden wij. En toch horen we vaak hoe bijzonder dat is. Misschien komt het door de mooie quote van Maya Angelou, die een ereplek heeft op ons kantoor: “Mensen zullen vergeten wat je zei, mensen zullen vergeten wat je deed, maar mensen zullen nooit vergeten welk gevoel jij bij hen achterliet.”

De kracht van samen

verhaal1.jpg

Martha Lem is de drijvende kracht achter  Lemon Copy. Een van oorsprong nuchtere Drentse wiens hart sneller gaat kloppen als ze complexe thema's mag vertalen naar aansprekende verhalen. De afgelopen jaren bouwde ze duurzame relaties op met samenwerkingspartners op het gebied van tekst, vormgeving, fotografie, video en online. Zo biedt Lemon Copy opdrachtgevers niet alleen een frisse blik, maar ook een totaaloplossing op het gebied van copy en content, met het gemak van één aanspreekpunt. Smaakt het al naar meer? We vertellen je er graag over.

bottom of page