top of page

Teksten waar je

        blij van wordt

"Ik lees je teksten op dit moment dansend." Het is slechts één van de mooie reacties op ons werk. Benieuwd waarom je blij wordt van werken met Lemon Copy? Onze klanten vertellen het je graag: 

JudithREFERENTIE.jpg

Judith Grondman 
ADS Groep

"Martha realiseerde de verhalen voor het online jubileummagazine van ADS Groep. Ze heeft me volledig ontzorgd en de reacties van de geïnterviewden waren zeer positief: Martha weet mensen op hun gemak te stellen, bewaart de rust en geeft de ruimte om mensen echt hun eigen verhaal te laten vertellen. Ze kan goed schakelen met verschillende doelgroepen én als kers op de taart waren zowel de inhoud als de tone of voice direct perfect. We hebben maar liefst 11 verhalen in een tijdsbestek van 1,5 maand gerealiseerd. Erg tevreden met het gezamenlijke proces en eindresultaat.”

RiekeREFERENTIE-2023.jpg

Rieke van Heugten

Kuijpers

"Martha is de beste tekstschrijver die ik ken. Of het nu gaat om een diepte-interview met persoonlijke touch of om een whitepaper over een behoorlijk technisch onderwerp; ze maakt er een duidelijke tekst van die past bij de doelgroep. Martha werkt voor ons met en voor mensen op allerlei niveaus. Haar grote kracht is haar inlevingsvermogen en de persoonlijke benadering die daarbij past, op het juiste niveau."

EricaREFERENTIE.jpg

Erica Scheenstra
& Ruud Stiemer

Protestantse Gemeente
's-Hertogenbosch

"Natuurlijk vroegen we Martha om mee te werken aan het jubileumnummer over 200 jaar Grote Kerk van 's-Hertogenbosch. Martha weet wat ze wil en voelt aan wat wij willen. Zij heeft de betekenis van dit gebouw voor de mensen die daar samen komen treffend en fijngevoelig beschreven in mooie portretten. Zij laat in haar prettige leesbare stijl zien waardoor mensen geïnspireerd worden en kan daardoor de lezer raken. Daarbij is het altijd reuze gezellig om met haar te werken!"

KarinREFERENTIE.jpg

Karin Breen

Goed-in-Beeld

"Martha's stijl is open, positief en verbonden met haar gevoel. In korte tijd heeft ze in de gaten waar het bedrijf in essentie voor staat en weet ze het in enthousiaste bewoordingen in tekst over te brengen. Ze heeft mij gestimuleerd om concreet te maken waar ik in mijn werk blij van word en waar mijn kwaliteit ligt en dit ook te benoemen. Het is absoluut aan te raden om met Martha samen te werken."

MirandaREFERENTIE.jpg

Miranda Koorn

Stichting Kunst Kiezel Klei

"Lemon Copy kijkt naar de mens en is met haar werk zeer professioneel. Ze luistert en adviseert goed en is heel duidelijk in wat wel en niet kan. En voor mij heel belangrijk: ze zijn betrouwbaar. Zij krijgen van mij een dikke 10."

MarcREFERENTIE.jpg

Marc van Venrooij

FrieslandCampina

"I have experienced Martha as a driven colleague with an own standpoint and the ability to add fine-tuning to a project. She has the ability to think as a customer and to make good content for their needs."

EricREFERENTIE.jpg

Eric Oschatz 

Bizztracker

"Lemon Copy heeft Bizztracker ondersteund bij het opstellen van de client succes story van Toyota (één van de grote klanten van Bizztracker). Na een beknopte briefing heeft Martha ons volledig ontzorgd, contact met de klant opgenomen voor diverse interviews en tekst opgesteld. Door de goede en professionele aanpak van Martha was een korte review van de tekst voldoende om te komen tot een professionele client succes story en tot een eindproduct waar wij heel blij en trots op zijn. Volgende client succes story laten wij weer door Lemon Copy opstellen."

LoesREFERENTIE.jpg

Loes Datema

Vereniging Samen Bevallen

"Ik ben met Martha in contact gekomen, omdat ik op zoek was naar een tekstschrijver voor de vereniging Samen Bevallen. Nadat ik Martha telefonisch had gesproken wist ik dat ik de opdracht graag aan haar wilde geven. Haar enthousiasme, interesse en ideeën spraken mij erg aan. Ze voelde heel snel welke kant wij op wilden en ze vond in het telefoongesprek ook al de juiste woorden. Wij zijn blij met de uiteindelijke teksten en Martha heeft aan de verwachtingen voldaan. En meer eigenlijk. Haar geduld, belangstelling en expertise vonden wij erg fijn."

youandiREFERENTIE3.jpg

Youandi Beeris 

Brabant Mobiliteitsmanagement

"Ik heb Martha bij BRAMM leren kennen als een zeer ervaren en gedreven communicatieadviseur met als specialiteit tekstschrijven. Teksten voor brochures, internet of een aanbesteding; ze weet altijd de juiste snaar te raken met haar woorden. Martha zet zich 100% in, met als beoogd doel maximaal resultaat."

KeesREFERENTIE.jpg

Kees Karstel

Liliane Fonds

"Martha heeft een aantal mensen van het Liliane Fonds getraind in het beter op maat corresponderen met donateurs. Alle aanwezigen hebben de training als zeer zinvol ervaren en konden de output direct in praktijk brengen. Daarnaast heeft Martha een van de medewerkers gecoacht gedurende een aantal maanden. Martha doet dit op een inspirerende en professionele wijze. De medewerker zelf is erg enthousiast en het resultaat is direct merkbaar."

PaulREFERENTIE.jpg

Paul Adels 

Theek 5 Bibliotheek

"In het ontwikkeltraject om onze merkidentiteit aan te scherpen, liepen we vast. We waren al op 80%, maar die laatste stap lukte ons niet om te zetten. Martha kwam op ons pad en, samen met een vormgever/ontwerper, heeft zij ons in heel korte tijd geholpen om tot een 100% resultaat te komen. Martha heeft zich heel snel verdiept in onze vraagstelling, wist op heel fijne toon de juiste, scherpe vragen te stellen. Vervolgens kon ze dit vertalen in copy en advies dat perfect aansloot op onze vraag. De uitkomst klopt gewoon helemaal. Heel blij met het proces en het resultaat!"

MarianneREFERENTIE.jpg

Marianne Driessen

Driewerf Coaching & Advies

"Martha is op verschillende manieren slim: ze begrijpt zaken zowel intuïtief als intellectueel. Met een open en nieuwsgierige blik stelde ze me allerlei vragen over mijn plannen en ideeën. Mijn antwoorden verbaasden me, maar waren direct waardevol voor de strategie van mijn bedrijf en de manier waarop ik deze naar de buitenwereld communiceerde. Haar plezier in de verheldering van mijn gedachten en het concreet maken van plannen werkte erg aanstekelijk."

CarlaREFERENTIE.jpg

Carla Manten

Eye2Eye Media

"Ik heb Martha leren kennen als een harde werker, gezellig en betrokken. Ze is een doorzetter, met oog voor zowel het verhaal als de mens achter het verhaal. Door de inzet van haar talent zijn er vele mooie programma's ontstaan. Ik denk met plezier terug aan de samenwerking met haar."

bottom of page