top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLemon Copy

Een schat aan mogelijkhedenNiet gek dat het de afgelopen tijd stil was op de kanalen van Lemon Copy: probeer jij je maar eens op je #socialmedia te concentreren met zo'n snoet tegenover je! En hoewel er sinds januari inderdaad een overheerlijke pup bij ons rondloopt, is deze afbeelding natuurlijk een voorbeeld van AI.


De afgelopen weken was ik druk met een opdracht binnen het domein van kunstmatige intelligentie. Een schat aan mogelijkheden, ook voor ons als tekstschrijvers en vormgevers. Zeker niet als bedreiging voor of vervanger van je eigen vakmanschap, maar juist om je creativiteit verder te stimuleren. Toffe ontwikkelingen en leuk om daaraan bij te dragen!

Sowieso geldt: hoe rustiger op #socialmedia, hoe drukker in het echt. Mijn hart klopt nu eenmaal niet zo snel voor die online zichtbaarheid (hoewel ik snap dat het belangrijk is). Wél voor écht contact: dus werkten we in 2024 al aan mooie #content voor onder meer Avans Hogeschool, Brabant Water en Kuijpers. Na een leuke kennismaking voegen we Zwemschool de Hoefsevonder binnenkort toe aan dat lijstje. En ik voel me geïnspireerd door gesprekken met Buro Smaakmakers.Het zal misschien weer even stil zijn hier de komende tijd, maar op de achtergrond gebeurt een hoop. Nieuwsgierig? Bel of mail me gerust. Dan vertel ik je er graag persoonlijk over. Ga ik mijn lunchpauze nu benutten om die lieve pup uit te laten. De echte welteverstaan...

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page